FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER

fritidsguiderne

FritidsGuiderne KBH hjælper børn og unge med at finde en aktivitet, som det kan gå til i deres fritid. FritidsGuiderne KBH holder åben guidning om onsdagen, hvor man kan komme ind og få hjælp til at starte. Åbningstider:

Lukretiavej

Akacieparken

Bootcamp-2014-(1)

Bootcamp Brasil er en fodboldskole for børn ml. 8 og 12 år fra Akacieparken og Lukratiavej, baseret på et samarbejde mellem Klubberne i Valby, Helhedsplanen Rum for Liv, Helhedsplanen i Sjælør/Sydhavn og Fremad Valby Boldklub.

Streetsoccer-finale-2014-(11)

Valby Street Soccer er en årlig fodboldturnering for børn og unge fra 8-16 år, baseret på et samarbejde  mellem Klubberne i Valby og Helhedsplanen Rum for Liv. Se billeder i vores galleri…

 

Familieoplevelsesklub-billede-natur

Familieoplevelsesklub er ture arrangeret for børn og unge i alderen 3-15 år, samt deres forældre og bedsteforældre i Akacieparken og på Lukretiavej 2-22, i samarbejde med Red Barnet. Kontakt Mette, 3084 5930, for mere info. 

sommerferietur

Sommerferietur er et tilbud til familier i Akacieparken og på Lukretiavej. Turen i 2014 var til Danland i Fåborg bød på en masse aktiviteter: krabbefiskeri, badning, træklatring, fiskeri, bål, workshop, lege, veteranbiludstilling og meget mere. Se billeder i galleriet…

miljøambas-undervisning-(20)

Temaaftener og foredrag for forældre Jævnligt afholdes temaaftner og foredrag med aktuelle temaer om børneopdragelse og om at være forældre, i samarbejde med Red Barnet. Kontakt Mette, 3084 5930, for mere info om kommende arrangementer.

Hjælp til skole, uddannelse, job eller behov for juridisk rådgivning? Se tilbud her…