afdelingsbestyrelsen

Akacieparkens bestyrelse

Akacieparkens bestyrelse består af 5 medlemmer og 3 suppleanter, der alle bor i Akacieparken og er valgt af beboerne i afdelingen.
Se medlemmerne af Akacieparkens bestyrelse…

lukretiavej

Lukretiavejs bestyrelse

Bestyrelsen på Lukretiavej består af 4 medlemmer og to suppleanter, der alle bor i Lukretiavej-afdelingen og er valgt af dens beboere.
Se Lukretiavej’s bestyrelsesmedlemmer…

beboerdemokrati

Beboerdemokrati

Læs mere om beboerdemokrati på Lejerbo’s hjemmeside og hvordan du kan få indflydelse i din afdeling på Lejerbo’s hjemmeside…

Om afdelingsbestyrelser

afdelingsbestyrelsen
Afdelingsbestyrelserne på Lukretiavej og i Akacieparken

Afdelingsbestyrelsen er med til at tage beslutninger om afdelingen for de kommende år. Det kan dreje sig om vedligeholdelse og moderniseringer, eller om beboeraktiviteter såsom fastelavn, jul, beboerfester med mere.

Bestyrelsen arbejder sammen med Helhedsplanen Rum for Liv om større projekter som f.eks. A-grunden, Sesam-gårdprojektet og forårsrengøring. Bestyrelsen tager udgangspunkt i de ønsker, afdelingernes beboere har givet udtryk for, og ud fra hvad der er muligt.

Beboerdemokrati og valg
Medlemmerne i afdelingsbestyrelsen arbejder frivilligt, for at Akacieparken og Lukretiavej er og bliver gode steder at bo. Det er selve idéen med beboerdemokrati, at beboerne er med til at bestemme, hvad der skal ske.

Der afholdes valg til afdelingsbetyrelsen ved den årlige generalforsamling, der er åben for alle. Beboere over 18 år, kan møde op og stemme eller stille op til bestyrelsen. Hver husstand har to stemmer.

Læs mere om beboerdemokrati…